Visitors

A legjobb recept: Padlizsán krém

2011.03.16. 12:05 - Adria3

Címkék: vega gluténmentes tojás nélkül tej nélkül

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

3 db padlizsán,

1 db vöröshagyma,

só,

bors,

mustár,

majonéz,

A padlizsánokat megmossuk, és tepsiben addig sütjük  míg teljesen megfonnyadnak. Ezután a csumájánál kezdve lehúzzuk a héját. A közepét kifordítjuk, villával összetörjük. Egy kisebb vöröshagymát belereszelünk, sóval, borssal, mustárral, majonézzel ízesítjük. Jól összekeverjük. Ha túl száraznak találjuk, akkor egy kis olíva olajat hozzáadva, lágyabbá tehetjük. Hűtőben kb. 2 hétig eltarthatjuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr292743891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása