Hozzávalók:
50 dkg karalábé,
50 dkg krumpli,
50 dkg pulykamell filé,
1 evőkanál étolaj,
2,5 dl tejszín,
1 evőkanál liszt,
5 dkg sajt,
só,
bors,
szerecsendió,
A meghámozott majd négyfelé vágott karalábékat és a meghámozott krumplikat felszeleteljük. Forrásban lévő, sós vízben a zöldségeket kb. 10 percig előfőzzük, majd lecsepegtetjük. Az elszeletelt mell filét 5 perc alatt az olajon arany barnára sütjük. Megsózzuk, megborsozzuk. Margarinnal kikent tálba a krumplit, karalábét, húscsíkokat rétegesen lerakjuk. A mártáshoz a tejszínt a liszttel összekeverjük, majd sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A rakottast a mártással meglocsoljuk, és reszelt sajttal megszórjuk. 200 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!