Visitors

A legjobb recept: Padlizsán krém télire

2011.09.22. 19:07 - Adria3

Címkék: vega gluténmentes tojás nélkül tej nélkül

 Hozzávalók:

 

1 kg padlizsán,

½ kg vöröshagyma,

½  kg paprika,

½ dl olaj,

só,

bors,

mustár

 

A padlizsánokat egészben sütőben megsütjük. A vöröshagymát, paprikát megdinszteljük. A padlizsánok sült húsát és a megdinsztelt hagymát, paprikát összeöntjük, és összeturmixoljuk. Sóval, borssal, mustárral ízesítjük. Egyet forralunk rajta, majd még melegen üvegekbe tesszük. Pici szalicilt szórunk rá, és lezárjuk, majd száraz dunsztba helyezzük.

 

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1003246724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása