Visitors

A legjobb recept: Rakott padlizsán

2010.11.20. 09:38 - Adria3

Címkék: vega padlizsán rakott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

40 dkg padlizsán,

20 dkg zöldpaprika,

2 db nagy fej vöröshagyma,

10 db tojás,

25 dkg paradicsom,

2 dl tejföl,

6 dkg vaj,

1 csomó petrezselyem,

4 gerezd fokhagyma,

2 csipős paprika,

só,

bors,

bazsalikom,

A padlizsánt meghámozzuk, a paprika magházát kivágjuk, hagymát megtisztítjuk. 8 tojást keményre főzünk. Valamennyi hozzávalót vastagon felkarikázzuk. 2 tojást a tejfölben elkeverünk. Vajjal kikent tűzállóedényben a padlizsán felét elterítjük, majd több rétegben rárakjuk a paradicsomot, paprikát, hagymát, tojást, közben fűszerezzük, és meglocsoljuk a tejföl felével. Majd rárakjuk a maradék padlizsánt, a tejfölt, a csípős paprikát. Vaj darabkákat teszünk a tetejére, és forró sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr122460658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása