Hozzávalók:
5 dkg vaj,
10 dkg cukor,
10 dkg babapiskóta,
50 dkg gesztenyemassza,
3 evőkanál rum (gyerekeknek helyettesíthető pl. narancslével),
csoki a bevonáshoz,
A vajat a cukorral fehéredésig kikeverjük, majd belereszeljük a babapiskótát, és hozzáadjuk a gesztenyemasszát és a rumot. Jól összedolgozzuk, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Majd a masszából kb. kávéskanálnyi adagot kiveszünk, először golyóvá formáljuk, majd kúp alakúra formázzuk(de golyó formában is hagyhatjuk, és a közepükbe rumos meggyet tehetünk). A kúpokat egymás mellé helyezzük egy rácsra, majd olvasztott csokoládéval bevonjuk (az olvasztott csokoládéhoz adhatunk egy pici olajat, és így folyékonyabb bevonót kapunk). A gesztenyekúpokat kekszre is tehetjük, mielőtt csokival bevonnánk.
Jó étvágyat!