Visitors

A legjobb recept: Desszert kehely

2010.10.29. 23:06 - Adria3

Címkék: fehérbor desszert gluténmentes tojás nélkül tej nélkül

Hozzávalók:

60 dkg szőlő,

21 gr zselatin,

3 dl száraz fehérbor,

6 dkg cukor,

1/2 db citrom leve,

5 dl szőlőlé,

A zselatint hideg vízbe beáztatjuk. A fehérbort a cukorral és a citromlével felmelegítjük. A kinyomkodott zselatint feloldjuk, majd hozzáadjuk a szőlőlevet. Mindegyik 2 dl-es kehelybe keveset kitöltünk, és kb. 10 percre hűvős helyre állítjuk. A szőlőszemeket(előtte a szemeket félbe vághatjuk, és kimagozhatjuk) elosztjuk a megdermedt zselén, majd rásimítjuk a folyékony zselét. Kb. 3 órára hűtőszekrénybe állítjuk. Díszíthetjük pl.mandulával.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr712408911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása