Hozzávalók a sülthöz:
2 db. egész csirkemell filé,
1 teáskanál gyömbér,
2 evőkanál olaj,
só,
bors,
A csirkemell filéket elszeljük, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy tálba beleöntjük az olajat, bele tesszük a gyömbért, majd ebben kevés ideig állni hagyjuk a húsokat. Ezután teflon sütőben átsütjük őket.
Hozzávalók a mártáshoz:
1 doboz gyorsfagyasztott, vagy konzerv trópusi gyümölcskoktél,
2 evőkanál cukor,
2 szál fahéj,
2 dl. tejszín,
1 evőkanál liszt,
fél citrom leve,
4 szem szegfűszeg,
csipet só,
Kevés vízben kifőzzük a fahéjat és a szegfűszeget, majd a levét hozzáadjuk a gyümölcshöz, és ezzel felfőzzük. A lisztből tejszínből habarást készítünk, és a gyümölcshöz adjuk. Cukorral, sóval és a citrom levével ízesítjük. Kevés forralás után tálalhatjuk.
Jó étvágyat!