Hozzávalók:
25 dkg kakaós keksz,
15 dkg olvasztott margarin,
A kekszet ledaráljuk, és az olvasztott margarinnal összekeverjük, majd félre rakjuk.
Hozzávalók a krémhez:
50 dkg túró,
1 db citrom reszelt héja,
2 dl habtejszín,
2 csomag vaníliáscukor,
8 dkg porcukor,
8 dkg zselatin,
gyümölcs,
A tejszínt a zselatinnal kemény habbá verjük. Egy másik tálban jól elkeverjük a túrót, a citrom héját és a kétféle cukrot, majd a habot is beledolgozzuk. Egy tetszés szerinti tálat, vagy sütőformát alufóliával kibélelünk, és beleöntjük a túrós tölteléket. Egyenletesen belenyomkodjuk, a tetejére pedig sűrűn elhelyezzük a gyümölcsöket. Végül a darált keksz egy részét rámorzsoljuk a gyümölcsös rétegre és ellapogatjuk. Ez lesz a torta alja. Körülbelül 2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt tányérra borítjuk, a tetejére pedig rámorzsoljuk a maradék kekszet.
Jó étvágyat!