Hozzávalók:
4 tojás,
25 dkg cukor,
12 dkg margarin,
12 evőkanál tej,
1 csomag vaníliás cukor,
1 csomag sütőpor,
40 dkg liszt,
A tojásokat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntjük a tészta felét.
2 evőkanál kakaó,
3 evőkanál tej,
fél üveg kimagozott meggy befőtt,
A másik feléhez adjuk a kakaót és a 3 kanál tejet, elkeverjük, és rásimítjuk a vaníliás tésztára. Majd megszórjuk kimagozott meggyel. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon sütjük.
Hozzávalók a krémhez:
1 csomag eper vagy málna puding,
3 dl. meggylé,
20 dkg porcukor,
12 dkg margarin,
A pudingot a meggylében felfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a cukorral habosra kevert margarinhoz. Az így elkészített krémet a tésztára kenjük, és csokimázzal díszítjük.
Jó étvágyat!