Visitors

A legjobb recept: Mama töltött káposztája

2011.01.02. 22:10 - Adria3

Címkék: káposzta savanyú


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Hozzávalók:

1kg darált hús,

10 levél savanyú káposzta,

1 kg apró savanyú káposzta,

1 db tojás,

10 dkg rizs,

olaj,

liszt,

pirospaprika,

Elkészítjük a tölteléket: a darált húshoz hozzáadjuk a megmosott rizst és a tojást, összedolgozzuk, és beletöltjük a levelekbe. Az edény aljára először egy sor apró káposztát erre egy sor töltött káposztát, apró káposztát és így tovább rakjuk. Felengedjük vízzel, hogy ellepje. Ha felforrt, fedő alatt takaréklángon kb. 2 óra alatt megpuhul. A lisztből, olajból, rántást készítünk, hozzáadjuk a pirospaprikát, és a megpuhult káposztához öntjük, rövid ideig összeforraljuk.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr442555312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása