Visitors

A legjobb recept: Sült kacsa egyszerűen

2010.12.22. 22:34 - Adria3

Címkék: gluténmentes kacsasült tojás nélkül tej nélkül

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

1 egész kacsa vagy tetszés szerinti kacsahús,

só,

Megmossuk a húst, majd a bőrét éles késsel bekockázzuk. Besózzuk (nem kell sajnálni tőle a sót) kivül-belül, és legalább fél napig a sóban állni hagyjuk. Tepsibe tesszük, esetleg a hús sós levét alá önthetjük, majd alufóliával körbe tekerjük a tepsit, hogy hamarabb megpuhuljon a hús. Először nagy lángon kezdjük a húst sütni, majd amikor halljuk, hogy elkezd sülni,( kb. félóra múlva) kissebb fokozatra vesszük, és kb. 2 órát sütjük. Megnézzük, hogy megpuhult-e, ha igen, akkor fólia nélkül sütjük készre (ha sok levet eresztett akkor le is önthetünk belőle).

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr502533472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása