Visitors

A legjobb recept: Töltött csirkecomb

2011.03.14. 15:31 - Adria3

Címkék: csirke

 

 

Hozzávalók:

8 felső csirkecomb

10 dkg reszelt sajt,

10 dkg sonka,

3 db tojás,

só,
liszt,

zsemlemorzsa,

szezámmag, 

olaj,

 

 

 


A csirkecombokból késsel kivesszük a csontot, majd kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy két oldalra kiteríthetőek legyenek. Mindkét oldalukat  megsózzuk. A reszelt sajtot összekeverjük a sonkakockákkal és egy tojással. A tölteléket a csirkecomb szelet egyik felére halmozzuk, ráhajtjuk a hús másik felét, és a szélét összetűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel. A többi csirkecombot is ugyanígy töltjük meg.
Majd a húsokat szezámmaggal kevert zsemlemorzsába panírozzuk.
A töltött combokat lassú tűzön, fedő alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr172738686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása