Hozzávalók:
Tészta
20 dkg liszt,
15 dkg margarin,
10 dkg vaníliás cukor,
10 dkg darált dió,
citromlé,
Krém
25 dkg darált dió,
3-4 evőkanál tej,
25 dkg porcukor,
25 dkg margarin,
lekvár,
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a diót és a vaníliás cukrot. Összegyúrjuk, (ha nem akar összeállni, 1-2 kávéskanál citromlevet is adhatunk hozzá). 4 lapot sütünk belőle.
25 dkg darált diót leforrázunk 3-4 evőkanál forró tejjel. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a leforrázott dióval. Ízlés szerint kevés rumot is adhatunk hozzá. Ha kihűltek a lapok, akkor minden lapot megkenünk lekvárral, majd megtöltjük a diós krémmel.
Jó étvágyat!