Hozzávalók:
30 dkg liszt,
15 dkg cukor,
15 dkg margarin,
2 db tojás sárgája,
1 db narancs lereszelt héja és kicsavart leve,
8-10 dkg cukrozott narancshéj,
2 evőkanál narancsdzsem,
½ csomag sütőpor,
csipet só,
A cukrozott narancshéjat egész apróra vágjuk, a narancshéját lereszeljük. A margarint a cukorral, tojások sárgájával, sóval kikeverjük. A narancshéjakat, illetve a dzsemet és a narancslevet hozzáadjuk. Végül a sütőporos lisztet beledolgozzuk. Cipóba formálva folpackba csomagolva egy-két napig a hűtőszekrényben pihentetjük. Ezután lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, és különféle formákkal kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon szép sárgás barnára sütjük. Ha kihűlt, dobozba tehetjük. Sokáig eláll.
Jó étvágyat!