Visitors

A legjobb recept: Eperhab

2011.06.26. 22:47 - Adria3

Címkék: epres tojás nélkül

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hozzávalók:

25 dkg eper,

4 dl tejszín,

½ dl eper szörp,

1 csomag vaníliás cukor,

porcukor (ízlés szerint),

esetleg egy kicsi rum,

A tejszínt kemény habbá verjük. A cukrot, az eper szörpöt a vaníliás cukorral összekeverjük, és megolvasztjuk. Majd óvatosan a felvert habhoz keverjük. Egy tálat kibélelünk folpack fóliával, és bele simítjuk a masszát (az alját kissé megütögetjük, hogy ne maradjon benne levegő). Majd a tetejét is befedjük fóliával, és mélyhűtőbe tesszük. Tálalás előtt a formát kiborítjuk egy tálra, és forró vízbe mártott késsel szeletekre vágjuk. Eper szemekkel, csoki darabokkal díszítve tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr893017280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása