Hozzávalók:
10 dkg margarin,
16 dkg liszt,
2 evőkanál kakaó,
3 dkg cukor,
1 tojássárgája,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
1 pohár tejföl,
krém:
50 dkg tehéntúró,
1 zacskó vaníliás cukor,
25 dkg porcukor,
5 tojás fehérje,
4 tojássárgája,
3 evőkanál búzadara,
1 citrom reszelt héja,
A margarint a tojássárgájával, a tejföllel és a cukorral jól kikavarjuk. Majd hozzáadjuk a kakaóport, és a szódabikarbónás lisztet. Összegyúrjuk, majd kettő részre osztva kinyújtjuk. Az egyik lapot jól kivajazott őzgerinc formába tesszük. A túrót a tojások sárgájával, a cukorral, a citrom héjjal és a búzadarával összekeverjük. A tojások fehérjéjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémhez adjuk. Az egészet a tésztára öntjük. Majd a másik tészta lappal betakarjuk. Előmelegített sütőben sütjük.
Jó étvágyat!