Hozzávalók:
tészta
6 db tojás,
6 evőkanál cukor,
2 evőkanál kakaó,
3 evőkanál rétesliszt,
csipetnyi szódabikarbóna,
töltelék
3 dl tej,
4 evőkanál cukor,
½ csomag vaníliaízű pudingpor,
1 csomag vaníliás cukor,
12 dkg margarin,
2 dl tejszín,
2 db banán,
A tojás sárgákat a cukorral a kakaóval, majd a szódabikarbónás liszttel elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes hőfokon kb. 20 perc alatt megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, feltekerjük vele. A krémhez megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt belekeverjük a margarint. A tejszínt kemény habbá verjük. A piskótát kisimítjuk és megkenjük a vaníliás krémmel, rákenjük a tejszínt, majd a hozzánk közel lévő oldalára fektetjük a banánokat. Óvatosan összehajtjuk és alufóliába csomagolva 4 órát hűtőben tartjuk.
Jó étvágyat!