Hozzávalók:
tészta
35 dkg liszt,
1/2 csomag sütőpor,
20 dkg cukor,
1 kiskanál őrölt fahéj,
2 evőkanál kakaópor,
20 dkg margarin,
3 evőkanál tejföl,
1 tojássárgája,
krém
5 tojásfehérje,
25 dkg porcukor,
25 dkg kókuszreszelék,
máz
4 tojássárgája,
20 dkg cukor,
1 evőkanál rum,
A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a többi hozzávalóval tésztává gyúrjuk. Két részre osztjuk, és egyenként kb félcenti vastagra kinyújtjuk. Az egyiket egy kimargarinozott kilisztezett peremes tepsibe tesszük.
A töltelékhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Beledolgozzuk a porcukrot és a kókuszreszeléket, majd a kész krémet a tésztára kenjük. A másik tésztalappal befedjük, villával megszúrkáljuk, és előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 35 percig sütjük.
A mázhoz a tojások sárgáját a cukorral, rummal simára keverjük, és még a forró süteményre öntjük. Mire kihűl, a máz is megdermed. Forró vízbe mártott késsel kockákra vágjuk.
Jó étvágyat!