Hozzávalók:
1. réteg
25 dkg darált keksz,
5 dkg margarin,
5 dkg porcukor,
1,7 dl tej,
A kekszet, a margarint, a cukrot a fokozatosan hozzáadott tejjel összegyúrjuk, hogy egy linzer tészta sűrűségű tésztát kapjunk. Egy tepsit szórjunk meg kevés darált keksszel, hogy a massza majd ne ragadjon bele. Majd a tésztát simítsuk bele a tepsibe.
2. réteg
25 dkg túró,
10 dkg porcukor,
2 dl Hulala tejszín,
1 csomag vaníliás cukor,
A túrót keverjük össze a két fajta cukorral. A tejszínt verjük kemény habbá, és keverjük hozzá a túrót, majd simítsuk a kekszre.
3. réteg
2 csomag Aranka vaníliás pudingpor,
5 dl tej,
1 csomag vaníliás cukor,
A 2 pudingport a tejjel kemény krémmé verjük. Ezt simítsuk a túrókrém tetejére.
4. réteg
2 dl Hulala tejszín,
5 dkg porcukor,
A tejszínt verjük fel a porcukorral, és kenjük a vaníliás krémre. Tetejére reszelt csokit tehetünk.
Jó étvágyat!