Hozzávalók:
20 dkg darált keksz,
15 dkg porcukor,
2 evőkanál kakaópor,
0,5 dl kávé,
0,5 dl víz,
0,5 dl rum,
krém:
8 dkg margarin,
8 dkg porcukor,
8 dkg kókuszreszelék,
A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a rummal, a kávéval és a vízzel összekeverjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kókuszreszeléket is hozzáadjuk. Egy tiszta konyharuhát megnedvesítünk, majd a kekszmasszát rátesszük, nedves tenyérrel elnyomkodjuk amennyire csak tudjuk. Erre sütőpapírt fektetünk, majd nyújtófával kb. 32x22 cm-re ellapítjuk. A krémet rásimítjuk, majd a konyharuha segítségével feltekerjük. A rudat kókuszreszelékbe meghempergetjük és hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!