Hozzávalók:
80 dkg krumpli,
20 dkg sárgarépa,
20 dkg zöldborsó,
20 dkg cukkini,
20 dkg sajt,
3 dl tejföl,
3 dl tejszín,
2 db tojás,
3 dl tej,
5 dkg vaj,
2 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
szerecsendió,
A krumplit héjában megfőzzük. Ha megpucoltuk, karikára vágjuk, és az egyik felét kivajazott tepsibe tesszük. Sózzuk, fűszerezzük. A vékonyra vágott sárgarépát, cukkinit, zöldborsót rátesszük, majd ezt is fűszerezzük. Ráterítjük a krumpli másik felét. Egy külön edényben simára keverjük a tejfölt, a tejszínt, a tejet és a tojást. Megsózzuk, és ráöntjük a krumpli tetejére. Reszelt sajttal megszórjuk, és sütőben pirosra sütjük (kb. 40 percig, 180 fokon).
Jó étvágyat!