Visitors

A legjobb recept: Almamártás

2011.01.18. 10:35 - Adria3

Címkék: alma mártás fehérbor tojás nélkül

 

 

Hozzávalók:

30 dkg alma,

8 dkg cukor,

5 dkg liszt,

3 db szegfűszeg,

1 db kicsi fahéj,

1 dl tejszín,

½ dl fehérbor,

csipet só,

citrom,

A savanykás almát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és cukorral, sóval ízesített vízben puhára főzzük. Közben a fűszerekből és a citrom héjából kevés vízzel kivonatot főzünk. A főtt almát tejszínes habarással sűrítjük, végül a fűszer kivonattal, citromlével és borral ízesítjük.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr622592390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása