Visitors

A legjobb recept: Mártás borzselével

2010.10.17. 20:28 - Adria3

Címkék: gluténmentes tojás nélkül tej nélkül

Hozzávalók:

2 evőkanál vörösborzselé,

1 teáskanál reszelt vöröshagyma,

1-2 teáskanál mustár,

2 evőkanál vörösbor,

citromlé,

só,

bors,

A folyékonnyá melegített borzselét a többi hozzávalóval elkeverjük vagy összeturmixoljuk. Ízlés szerint reszelt almát is adhatunk hozzá. Vadételekhez, sonkához vagy pástétomokhoz kínáljuk. Minden vöröshúshoz jól illik. Párolt káposztát is ízesíthetünk vele.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr662379331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása