Free counters
Hozzávalók: 20 dkg spenót, 20 dkg fehér gyöngybab, 1 gerezd fokhagyma, 20 dkg virsli, 4 dkg vaj, 1 csipet őrölt szerecsendió, só, A babot előző este beáztatjuk vízbe. Bő sós vízben megfőzzük. A parajt megmossuk, leforrázzuk. A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk…
Hozzávalók: 50 dkg apró savanyú káposzta, 2 db lila hagyma, 15 dkg főtt sonka, 2 db retek, 2 szál metélőhagyma, fél kígyóuborka, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál ecet, csipet bors, A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és egy tálba apró…
Hozzávalók: tészta 3 db tojás, 8 dkg cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 2 evőkanál víz, 8 dkg liszt, késhegynyi sütőpor, krém 30 dkg eper, 10 g zselatin, 400 ml epres joghurt, 2,5…