Visitors

A legjobb recept: Csokoládés tallér

2011.03.01. 08:38 - Adria3

Címkék: csokis sokáig eláll

 

Hozzávalók:

12 dkg étcsokoládé,

10 dkg margarin,

16 dkg cukor,

1 zacskó vaníliás cukor,

csipet só,

1 kiskanál őrölt kávé,

24 dkg rétes liszt,

4 db tojás,

porcukor,

A csokoládét a margarinnal felolvasztjuk, majd összedolgozzuk a cukorral, vaníliás cukorral, sóval, kávéval. Hozzáadjuk a lisztet és a négy simára kevert egész tojást. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap sütőpapírral bélelt tepsibe, kiskanállal, kicsi legfeljebb két centi átmérőjű gömböket formázunk, egymástól távol. A tetejüket porcukorral megszórjuk, és előmelegített forró sütőben kb. öt percig sütjük. Akkor jó, ha a közepe még kissé lágy.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr602700418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása