Visitors

A legjobb recept: Mazsolás borleves

2010.10.17. 20:57 - Adria3

Címkék: mazsola gluténmentes borleves

Hozzávalók:

1 liter félédes fehérbor,

1,5 dl tejszín,

4 tojássárgája,

10 dkg mazsola,

1 zacskó vaníliás cukor,

5 db szegfűszeg,

1 citrom reszelt héja,

fahéj,

kevés cukor,

A mazsolát kevés borba beáztatjuk. A többi bort a fűszerekkel felforraljuk, majd leszűrjük. A tojássárgáját a tejszínnel elkeverjük, majd a lehűlt borba keverjük, végül hozzáadjuk a lecsöpögtetett mazsolát. Ízlés szerint, esetleg vanília fagylalttal és tejszínhabbal tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkor.blog.hu/api/trackback/id/tr942379402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása