Hozzávalók:
4 db. tojás,
2 db. kefír, (joghurt is jó)
2 db. kefíres pohár cukor,
1 db. kefíres pohár olaj,
4 db. kefíres pohár sima liszt,
2 db. sütőpor,
fél kg. őszibarack,
Habverővel felverjük a 4 egész tojást, ehhez adjuk a cukrot, elkeverjük. Beletesszük a kefíreket, majd az egyik pohárban az olajat kimérjük és a masszához adjuk, elkeverjük. A másik kefíres pohárral kimérjük a lisztet egy tányérba, majd a sütőport belekavarjuk. A sütőporos lisztet részletekben adagoljuk a tésztához. Majd tepsibe öntjük. A tetejére vékony szeletekben, sorban ráhelyezzük az őszibarackot( a héját előtte ajánlott lehúzni). Majd előmelegített sütőben, közepes tűzön kb. 25 percig sütjük.
Jó étvágyat!